1- ندای رهبرمان هنوز در گوشمان است که «بسیجی یعنی علی که تمام وجودش وقف اسلام بود». آهای بسیجی! نکند وقف اسلام نباشی و ملاحظات غیردینی را در ذهن بیاوری!

2- وای به روزی که «بسیجی» به چیزی جز تکلیفش فکر کند و چیزی جز وظیفه‌اش برایش مهم بشود. وای به زمانی که حزب اللهی‌ها بخواهند عقیده‌ی خود را ابراز نکنند و در گوشه‌ای بایستند و «پُز روشنفکری» بدهند.

3- سردار خیبر، شهید محمد ابراهیم همت می‌گوید: «هر قدمی که در راه خدا و بندگان مستضعف او برداشتیم، برچسب بارانمان کردند. حالا روزی ده برچسب دشت می‌کنیم. اما عزیزان من دل‌سرد نباشید، حاشا که بچه بسیجی میدان را خالی کند.»

4- این روزها تردید بلای جانمان شده است و کناری نشسته‌ایم و منتظریم تا ببینیم چه می‌شود. بسیجی باید خودش صحنه را بسازد، زیرا اگر او ورود پیدا نکند، دیگران صحنه را جور دیگری طراحی می‌کنند.

5- انتخابات مرحله‌ای مهم از حیات انقلاب اسلامی است. دشمنان با همه‌ی توان به میدان آمده‌اند و به هر وسیله‌ای که بتوانند کوچک‌ترین ضربه‌ای به انقلاب اسلامی وارد کنند، متمسک می‌شوند و از آن دریغ نمی‌کنند. اگر بتوانند کاری کنند که بین دو نفر آدمِ خوب، کسی که کمتر با انقلاب هماهنگی دارد بیاید، همه‌ی تلاش خود را می‌کنند که به این هدف برسند. با این حال می‌بینیم که بسیجی‌های ما دچار تردید شده‌اند و کنار کشیده‌اند.

6- ببینیم دشمن روی چه کسی تمرکز می‌کند، و با چه کسی مخالف است و از روی کار آمدن چه کسی ناراحت می‌شود. این معیار را امام به ما داد، که برای تشخیص دوست و دشمن، ملاک بی‌نقصی است.

شخصی که انتخاب می شود، در مسیر آینده‌ی انقلاب تاثیرگذار است. اگر وارد میدان نشویم، و تلاش نکنیم که اصلح بر سر کار بیاید، قطعا مسؤولیم. هر آن چه که در انقلاب رخ می دهد، به ما هم ربط دارد و باید درباره‌ی آن پاسخ‌گو باشیم.

7- این همه یعنی این که نمی‌توان برای گرفتن پرستیژ روشنفکری، گوشه‌ای ایستاد و وارد میدان نشد، تا دشمنان قسم خورده انقلاب، همه چیز آن را ببرند.

8- بسم الله بسیجی… . ملاحظه‌ی حرف و حدیث‌ها را نداشته باش و برای انقلاب تلاش کن.